Volg jij mij al?

Presentator Jeroen gezicht van Juwelier van Moorsel

10-06-2017

Juwelier van Moorsel uit Oud-Beijerland heeft presentator Jeroen uitgekozen als het gezicht van hun sieradenlijn voor mannen. Jeroen is zeer regelmatig te zien op o.a. TV Hoekschewaard waar hij de sieraden van deze juwelier draagt. Maar ook in de filmpjes van "Wij pinnen voor U" . komen de sieraden steevast in beeld.

Armbanden van Gemini Bracelets voor Jeroen


Jeroen is fan van het merk Gemini Bracelets wat verkrijgbaar is bij Juwelier van Moorsel. Uit de serie specials draagt hij de armbanden Summer Light Blue, Summer Green en Skull Metal. Verder heeft hij ook armbanden uit de Classic serie. De bekende juwelier en goudsmid uit Oud-Beijerland zorgt ervoor dat Jeroen zijn sieraden met het modebeeld meeveranderen. Volgens Fariba van Moorsel is Jeroen de perfecte persoon om hun merken te showen.

Horloge van Fromanteel voor presentator Jeroen


Bij ieder optreden is presentator Jeroen op tijd dankzij het horloge van Fromanteel. Dit hippe horlogemerk is exclusief verkrijgbaar bij Juwelier van Moorsel. Jeroen draag uit de Generations Series het Chrono Blue horloge. Inmiddels is Jeroen ook in het bezit van leren gele horlogeband. Binnenkort wordt de collectie horlogebanden weer uitgebreid.Terug naar vorige pagina

Jeroen werkt samen met:

  • Presentator Jeroen presenteer zeer regelmatig shows in Shoppingcenter Overvecht.

Youtube:

Presentator Jeroen
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
Presentator Jeroen
Artiestenbureau JB Productions
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord

Tel. 0186-602140
info@presentatorjeroen.nl

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

Presentator Jeroen maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok