Volg jij mij al?

Jeroen presenteert Rad van de Liefde in Capelle Love City

14-02-2015

Tijdens Valentijnsdag 2015 presenteerde Jeroen Het Rad van de Liefde in Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den Ijssel. Voor de vijfde keer werd Capelle aan den Ijssel omgedoopt in "Capelle love City". Het Rad van de Liefde werd geopend door Ans Hartnagel wethouder Liefdeszaken. Jeroen had speciaal voor deze gelegenheid zijn hartjes kostuum aangetrokken.

De winkeliers van Winkelcentrum De Koperwiek waarde deze Valentijnsshow met een 9. Stephan Jansen liet namens de Winkeliers het volgende weten:

"Mag ik je hier normaals namens de winkeliersvereniging en bestuur bedanken voor de zeer goede presentatie en show die jullie hebben neergezet tijdens het Rad van de Liefde. Het was een meer dan geslaagd evenement, en heb alleen maar positieve en leuke reacties mogen ontvangen van velen bezoekers maar ook van de winkeliers. Die normaal niet zo scheutig zijn met complimenten. Dus hebben wij het goed gedaan dit keer! Het gaat tenslotte ook om hoe je het neerzet, hoe de klik tussen partijen is en verder het enthousiasme wat van groot belang is."

Jeroen kijkt terug op een geweldige Valentijnsdag 2015 en kijkt nu al uit naar Valentijnsdag 2016.

Terug naar vorige pagina

Jeroen werkt samen met:

  • Presentator Jeroen presenteer zeer regelmatig shows in Shoppingcenter Overvecht.

Youtube:

Presentator Jeroen
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
Presentator Jeroen
Artiestenbureau JB Productions
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord

Tel. 0186-602140
info@presentatorjeroen.nl

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

Presentator Jeroen maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok