Volg jij mij al?

Jeroen presenteert Lucky Parkeerspot in Arnhem

12-09-2015

Zaterdag 12 september presenteerde Jeroen een zeer ludieke actie in Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Winkelcentrum Kronenburg beschikt over een ruime parkeergarage die geheel gratis is en hiermee is het één van de weinige winkelcentra waar je gratis kan parkeren. Daarbij is de parkeergarage onlangs geverfd!

Gratis parkeren gevierd met bezoekers Winkelcentrum

Dit hebben ze daarom met hun bezoekers gevierd door middel van een verrassende actie; de 'Lucky Parkeerspot!' Bezoekers die hun auto hadden geparkeerd in de garage van Kronenbrug maakte kans op één van de mooie prijzen waaronder 100 euro shoptegoed! Presentator Jeroen presenteerde deze actie op zijn eigen enthousiaste manier. Samen met zijn assistente en het Lucky Parkeerspot orkest overviel hij bezoekers van de parkeergarage. Jeroen werd door de opdrachtgever omschreven als TOP. Bekijk hier alle klantwaarderingen van Jeroen.


Terug naar vorige pagina

Jeroen werkt samen met:

  • Presentator Jeroen presenteer zeer regelmatig shows in Shoppingcenter Overvecht.

Youtube:

Presentator Jeroen
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
Presentator Jeroen
Artiestenbureau JB Productions
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord

Tel. 0186-602140
info@presentatorjeroen.nl

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

Presentator Jeroen maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok