Volg jij mij al?

Presentator voor elk evenement/ elke festiviteit

Zakelijk Presentator

Presentator Jeroen kan door een op maat gesneden zakelijke presentatie juist die uitstraling aan uw bedrijf geven, die het bedrijfop dat moment verdient. De ins and the outs worden op een prettige manier naar voren gebracht. Uw gasten voelen zich meteen aangesproken en zullen geboeid zijn betoog, c.q presentatie volgen. Vele bedrijven zagen hun werkzaamheden uitstekend geprofileerd worden. Kortom zoekt u een “maatkostuum” neem contact op met presentator Jeroen en binnen de korste te keren is het weer “business as usual”.

Casual Showmaster

Showmaster Jeroen komt over als de ideale schoonzoon die goed in de markt ligt bij jong en oud. Informeel of formeel showmaster Jeroen voelt zich als een vis in het water. Zijn aanstekelijke babbel werkt sfeer verhogend, waardoor de gehele festiviteit een “upgrading” ondergaat. Bij presentator Jeroen is men uit en voelt men zich thuis. Showmaster Jeroen moet je niet zien of horen, Jeroen moet je gewoon beleven.

Op ontspannen wijze presenteert hij roadshows, feestjes, playbackshows, spelshows of zelfs uw TV-programma!

Kids Entertainer

Zijn aanstekelijke lach en zijn jeugdige uitstraling maken Jeroen de kids-presentator bij uitstek. Hij chillt, hij is relaxed, hij is gaaf, hij is cool, sommige vinden het gewoon een lekker ding. De kids onder de kids vinden het hun grote vriend die ze laat lachen en die ze laat stampen, gillen en juichen en daarna lekker meedoen. Kinderpresentator Jeroen is jeugd onder jeugd. Voor meer informatie over Jeroen als kids-presentator kunt u kijken op www.jeroensjeugdshow.nl.

Jeroen presenteert Lucky Parkeerspot in Arnhem

Zaterdag 12 september presenteerde Jeroen een zeer ludieke actie in Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Winkelcentrum Kronenburg beschikt over een...

Lees meer

Jeroen vaste presentator MJ Report

De bekende gezichten van TV Hoeksche Waard, Mirjam en Jeroen presenteren MJ Report.

Jeroen en Mirjam gaan Kris Kras door de Hoeksche Waard

Onder de...

Lees meer

Jeroen presenteert Consumenten tour in Culemborg

Zondag 12 juli presenteerde Jeroen voor Winkelcentrum Parijsch uit Culemborg de Consumenten Tour. Tijdens de jaarlijkse jaarmarkt presenteerde het...

Lees meer

Jeroen werkt samen met:

  • Presentator Jeroen presenteer zeer regelmatig shows in Shoppingcenter Overvecht.

Youtube:

Presentator Jeroen
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
Presentator Jeroen
Artiestenbureau JB Productions
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord

Tel. 0186-602140
info@presentatorjeroen.nl

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

Presentator Jeroen maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok